ENEOS Corporation - ENEOS Japán elsőszámú motorolaja

Tartalomjegyzék

Az ENEOS Japán elsőszámú piacvezető olajipari vállalatának (ENEOS Corp.) a terméke.  Kiválóan képviseli az iparágban a világhírű japán műszaki tudást és kreativitást.
 

 

Japán legnagyobb multú olajvállalata, története 1888-tól kezdődik. Az ENEOS Corporation és a hozzá tartozó leányvállalatok a kutatást, termelést, finomítást, forgalmazást, és a marketing tevékenységeket is ellátják, a termékeik az olaj és a földgáz, valamint a kapcsolódó feldolgozott termékek.

A finomítás és kereskedelem szegmense magában foglalja a benzin, kerozin, dízelolaj, nehéz üzemanyagok, petrolkémiai termékek, műanyagok, és más kapcsolódó termékek előállítását is. A kőolaj és a földgáz kutató és termelő részlege folyamatosan területeket vásárol, ahol a lehető legrövidebb idő után megindítja a kitermelést.

View the embedded image gallery online at:
https://eneos-olaj.hu/jxnipponoil#sigFreeId93a02e7f85


Az ENEOS Corporation vállalat neve elsősorban Japánban, Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában ismert. A vállalat csoport jelen van a teljes energetikai szektorban, ezzel egyedülálló portfóliót kínál ügyfeleinek az egész világban.

Japánban piacvezető, közel 13.000 saját (ENEOS) benzinkútat számláló hálózattal rendelkezik. Egész Ázsia legnagyobb energetikai gyártó kapacitásával büszkélkedhet.

View the embedded image gallery online at:
https://eneos-olaj.hu/jxnipponoil#sigFreeIdf895f0cfa2

Első sorban a japán autógyáraknak a beszállítója, de további autógyáraknak való együttműködése kapcsán világviszonylatban is az egyik legfontosabb OE olajbeszállítója. Az ENEOS a japán járműgyártókkal szoros együttműködésben fejleszti legújabb technológiákat ötvöző termékeit.

A Forma 1-ben, a Super GT  szériában, a Dakar rallykon, a Drift versenyeken és a MOTO GP-ben az ENEOS motorolajok mindenütt helyt állnak. A fejlett technológia segíti a közúti közlekedésben részt vevő autók teljesítményének kiaknázását, nap mint nap.

 

ENEOS Dakar Team
 

6l9a2021.jpg