5W-30 ENEOS Hyper-FA - ENEOS Japán elsőszámú motorolaja

5W-30 ENEOS Hyper FA

Ez egy modern, teljesen szintetikus motorolaj, amit olyan, részecskeszűrő (DPF) rendszerrel nem rendelkező járműmotorok működés közbeni védelmére fejlesztettek ki, amelyek az ACEA A3 vagy B4 követelményeknek megfelelő olajat igényelnek. A nagy teljesítményű adalékanyag csomag és a teljesen szintetikus alapolajok fejlett technológiájának kombinációja garantálja a gyors és állandó kenést és a magas hőstabilitást, széles hőmérséklet-tartományban a legnagyobb európai, amerikai, japán és koreai járműmotorgyártók motorjaival felszerelt járművek számára. A teljes mértékben szintetikus olaj technológiának köszönhetően teljesítménye meghaladja az ásványi kenőanyagok teljesítményét a legnehezebb körülmények között is, és kivételes védelmet biztosít bármely éghajlaton és bármilyen útviszonyok esetén a városi és az országúti közlekedésben.

Specifikációk és jóváhagyások: API SL/CF, ACEA A3/B4, Volkswagen VW 502.00/505.00, Mercedes-Benz MB 229.5, Renault RN710/RN700

 

Flakonok

A flakonok cseréje folyamatosan történik. 2020-ban még túlnyomó többségben a régi csomagolású, minőségben megegyező termékeket párhuzamosan is lehet kapni. A régi csomagolású termékek a specifikáció eltérések ellenére műszakilag ugyanazt az olajat tartalmazzák.

21314011.jpg